Positieve recensies voor kaartje2go!

Om er zeker van te zijn dat je een goede aankoop doet qua geboortekaarten, is het handig om van andere klanten reacties te lezen. Zo weet je zeker dat een bedrijf het echt goed doet. Bij kaartje2go krijgen we zonder uitzondering lovende recensies. De mensen die hier hun geboorte kaarten bestelden, waren zeer blij met hun keuze. Om klanten extra zekerheid te bieden, is er bovendien de 101% tevredenheidsgarantie!

Hartverwarmend Ik wil jullie hartelijk bedanken voor de topservice die jullie leveren! Na een zware bevalling heb ik per ongeluk de verkeerde datum op ons geboortekaartje laten drukken, toen wij hierachter kwamen en jullie belden werd het direct geregeld en aangepast. Een pak van mijn hart en een enorme zorg minder. Nogmaals hartelijk dank en ga zo door met de geweldige service! Vriendelijke groeten, een moeder met een grote zorg minder. Hartverwarmend! Shirley (via Trustpilot.nl)

jute-hartjes-geboorte-twins---meerling-2

Mooie geboortekaartjes Hierbij wil ik jullie bedanken voor de ontzettend mooie geboortekaartjes die wij deze week thuisgestuurd kregen, waar ook nog eens een geweldige service aan vooraf ging. De actiecode die wij wilden gebruiken deed het niet en telefonisch werden wij er doorheen geloodst door een vriendelijke medewerkster van jullie. Groetjes Danielle

Schattig Jeetje wat snel! De kaartjes dinsdag besteld, 60 geboortekaartjes voor de geboorte van onze kleinzoon en woensdag al binnen. Goed verpakt. Wat zijn ze schattig. Al heel wat leuke reactie’s gehad want woensdag hebben we ze al gelijk gepost. Echt super! Bedankt voor de snelle en super afhandeling! Groetjes Karin

waslijntje-met-babykleding

Al overtuigd? Hier vind je nog veel meer reacties van allerhande klanten die geboorte kaarten aanschaften bij kaartje2go.

Alle geboortekaarten die je in dit bericht tegenkomt, zijn klikbaar. Je komt dan op de pagina waar je ze zelf kunt maken!

De voordelen

  • Unieke collectie geboortekaartjes
  • Snel en eenvoudig bestellen
  • Inloggen = 20% korting
  • Meer dan 300.000 gebruikers!
  • Beste getest door Vara’s KASSA
  • Voor 20:00 besteld, zelfde dag verzonden
Maak een kaart